Från 0 till 100 på en timme

 

Eva Hallkvist-barnfotografering

 

Barn- och porträttfotografering

De flesta tänker på att fotografera sina barn; små underbara nyfödda bebisar, busiga barn i dagisåldern och glada skolbarn. Lite mer sällan tas det bilder på truliga tonåringar, som helst inte vill vara med på bild. Vuxenporträtt tas oftast för att användas i arbetet. Ju äldre vi blir, desto mer sällan går vi till fotografen. Vi har fotografier hemma på våra barn och barnbarn, men mycket sällan nytagna bilder på våra föräldrar eller mor- och farföräldrar. Förr togs det alltid bilder på den äldre generationen. Ensamma, i par eller med hela familjen och släkten. Kanske vill just ni passa på att ge barn och barnbarn ett minne av dig istället. Eller varför inte en generationsfotografering där alla kan vara med på samma bild.

Jag välkomnar alla åldrar till min ateljé.

 

Livets hållpunkter

Livet består också av högtidsstunder som dop, namngivning, konfirmation, student och bröllop. Ibland varken vill eller kan man ta egna bilder under ceremonin och efteråt. Varför inte ta hjälp av en fotograf och låta mig göra jobbet till er istället. Jag kommer även ut vid begravningar och fotograferar vid ceremonin.

 

Våra älskade husdjur

Idag består ofta familjen också av älskade husdjur. En hund, en katt eller kanske ett marsvin. Varför inte ta med ert husdjur till ateljén och få gjort en porträttfotografering. Vi kan givetvis också ha fotograferingen hemma hos er eller på ert favoritställe.