Om Eva

Att fotografera är en passion, en livsstil. Det är inget jag valt som vuxen; att fotografera har varit mitt liv sedan jag fyllde 10 år och fick min första kamera. Jag har förmånen att få ha mitt största intresse som yrke och den glädje jag känner varje gång jag fotograferar märks också i mina bilder. Det skall vara kul att bli fotograferad och bilderna skall glädja i många år framåt.

För mig är ögonblicken det centrala. Livet består av ögonblick och de vill jag bevara till framtiden. För ögonblicken kommer inte tillbaka.

Lika roligt som det är att fotografera, är det att dela med mig av mina kunskaper till andra. Sedan 2010 har jag hållit i fotokurser och det är vid det här laget många som gått min nybörjarkurs för att få lära sig grunderna i kamerateknik och fotografering.  Att få vara med på resan från de första trevande försöken med inställningar och aha-upplevelser till att se deras fotografiska utveckling på fortsättningskurserna är fantastiskt och även en sporre för mig själv att utvecklas vidare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.